marți, 14 septembrie 2010

Ce puteti face pentru ei?

Animalele de pe acest blog pot fi adoptate apelandu-ne pe e-mail-urile anda.murgu@yahoo.com, brown_eyes_like_chocolate@yahoo.com sau la numerele de telefon 0726.903.857 sau 0727.042.942 .

In cazul in care va place un animalut, insa nu aveti posibilitatea de a-l lua acasa, il puteti adopta la distanta, devenind protectorul lui si contribuid la asigurarea traiului sau de zi cu zi, cainele adoptat ramanand in continuare in refugiu. O adoptie la distanta standard presupune donarea unei sume lunare de aproximativ 50 ron, asigurandu-se intretinerea animalutului.

Intretinerea unui animal cu probleme de sanatate este insa mai costisitoare, iar daca veti alege un astfel de protejat, veti fi informat in ce consta intretinerea speciala si care este costul acesteia.

In afara contributiei lunare de intretinere, puteti contribui material si/sau financiar la imbunatatirea conditiilor de cazare a catelului, respectiv prin reparatii sau imbunatatiri a custii si tarcului, dotarea cu castroane de mancare si apa, dotarea cu paie, rumegus, prelate, puteti asigura vaccinarea periodica a catelului, il puteti vizita si socializa cu el periodic, sau puteti ajuta la plasarea catelului in adoptie definitiva, prin mediatizarea lui pe site-uri, forum-uri, etc.

Daca decideti sa adoptati la distanta un animal, sunteti rugati sa va comunicati decizia la una dintre adresele de e-mail sau unul dintre numerele de telefon de mai sus, pentru a putea primi periodic vesti si poze cu el.


Sumele pot fi donate in conturile:

EURO

Murgu Julieta Florinela
IBAN : RO13BRDE441SV52383264410
SWIFT: BRDEROBU
BRD-Groupe Societe Generale - Agentia Marie Curie


LEI

Murgu Julieta Florinela
IBAN : RO42RZBR0000060012248797
Raiffeisen Bank, suc. Barzesti


In cazul in care nu doriti sa adoptati un animal, insa vreti sa ajutati financiar pentru amenajarea tarcurilor sau cumpararea mancarii puteti dona in conturile mentionate. De asemenea, ne puteti contacta la adresele de e-mail si numerele de telefon pentru donatiile materiale (saci de boabe, custi, plase de buzau, prelate etc.).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu